0 voturi
Ulei de Salvie, Reteta si Beneficii / Salvia Officinalis
Uleiul de salvie este un remediu extrem de puternic, și se poate prepara acasă, din doar 3 ingrediente:
-Ulei de masline extravirgin
-Salvie uscată și mărunțită
-Ulei volatil de salvie pentru uz intern

Cu ajutorul uleiului de salvie se tratează rănile și se previne apariția infecțiilor, acesta având foarte bune proprietăți antiseptice și antimicrobiene.
Dacă vă confruntați cu probleme precum căderea părului, sau albire prematură, masajul scalpului cu ulei de salvie vă va ajuta, ameliorând în același timp și stresul.
Acest ulei se poate folosi cu succes și în băi, sau ca ingredient în creme, loțiuni și săpunuri. El curăță foarte bine pielea de celulele moarte sau de alte particule dăunătoare.
22 vizionări 11 februarie

Bun venit pe vpi.ro (ViralPeInternet.ro), un site care ofera o serie de servicii gratuite, pentru toti internautii care vor sa se exprime liber si sa-si descopere creativitatea online. Cum pot face asta? Foarte simplu! Adauga articole despre ceea ce te pasioneaza, incarca imagini si clipuri video interesante sau creeaza meme-uri amuzante, apoi distribuie-le prietenilor din mediul online. Pentru a beneficia de toate serviciile oferite de vpi.ro nu trebuie decat sa iti faci un cont nou gratuit (nu dureaza mai mult de 1 minut). Contul facut te va ajuta sa votezi, sa comentezi, sa distribui cu lejeritate toate postarile dar si sa cresti in popularitate (vezi top utilizatori) acumuland puncte in functie de actiunile pe care efectuezi pe site.
Te-am convins? Daca vrei sa adaugi imagini, clipuri video sau articole atunci Inregistreaza-te gratuit!

Ai deja un cont? Conecteaza-te!

Comentariul Tău

Nume de afişat (opţional)
Confidenţialitate: Adresa ta de email va fi folosită doar pentru a primi aceste notificări.
Verificare Anti-Spam:
Pentru a evita această verificare în viitor, te rugăm conectează-te sa înregistrează-te.