+1 vot
DASQ (Artist Muzical) - DJ/Producator de Techno 2020
DASQ (Artist Muzical) - DJ/Producator de Techno 2020
Biografie RO

DASQ (nascut: 23 octombrie 1989) pe numele sau real Davidescu Andrei este un artist de muzica underground electronica si DJ din Romania, Râmnicu Vâlcea. Davidescu a început productia de muzica în 2006 iar un an mai târziu s-a apucat de mixat (DJ). Din 2008 pâna în prezent, mixeaza la mai multe evenimente si festivale internationale de Muzica electronica. Mixurile si productiile sale au aparut în Top 100 pe platforme precum Beatport si Mixcloud. În decembrie 2018 a înfiintat casa de discuri Marl Music alaturi de Coll Selini, dupa care au început sa lanseze tineri producatori de techno, majoritatea bine cunoscuti în scenele de muzica underground. Ca artist, DASQ a lansat 3 albume, multe single-uri si o serie de EP-uri, în timp ce lucreaza si ca producator muzical si DJ.

EN „Biography” - DASQ (born : 23 October 1989) on his real name Davidescu Andrei is an underground Electronic Music Artist and DJ from [[Romania]], [[Râmnicu Vâlcea]]. Davidescu began music production in 2006 and one year later he started mix music ([[DJ]]). From 2008 until today he performs into several events and international electronic music festivals. Many of his releases and mixes appeared in Top 100 on platforms like [[Beatport]] and [[Mixcloud]].


== Activitate ==
'''Cunoscut si ca''' : DJ Davidescu, DJ DASQ, Davidescu Andrei

'''Genuri''' : Techno, Tech House, Electronica

'''Ani activi''' : 2006-prezent

'''Ocupatii''' : DJ, Producator muzical

'''Case de discuri''' : Jack-It Records, Marl Music (Proprietar), Puchero Records, Polygon Records, Ushuaia Music, Home Grooves, Playectra Records, Berlin Wall Records, Indiefy Records, Minizone Records, Green Alien Records, Red Mush, Botanica Records, Rehegoo Music Group, Spacestar, Brava Records, Mirax Records.

'''Interpretare cu''' : Coll Selini, Tranescu Stefan, NIF, Alesana DJ, Richard Castillo, Baby AL (Bautista HA), Stolo, DJ Samarium, Avirra, Duck Sandoval, Michael Strong si multi altii.
61 vizionări 10 mai, 2020

Bun venit pe vpi.ro (ViralPeInternet.ro), un site care ofera o serie de servicii gratuite, pentru toti internautii care vor sa se exprime liber si sa-si descopere creativitatea online. Cum pot face asta? Foarte simplu! Adauga articole despre ceea ce te pasioneaza, incarca imagini si clipuri video interesante sau creeaza meme-uri amuzante, apoi distribuie-le prietenilor din mediul online. Pentru a beneficia de toate serviciile oferite de vpi.ro nu trebuie decat sa iti faci un cont nou gratuit (nu dureaza mai mult de 1 minut). Contul facut te va ajuta sa votezi, sa comentezi, sa distribui cu lejeritate toate postarile dar si sa cresti in popularitate (vezi top utilizatori) acumuland puncte in functie de actiunile pe care efectuezi pe site.
Te-am convins? Daca vrei sa adaugi imagini, clipuri video sau articole atunci Inregistreaza-te gratuit!

Ai deja un cont? Conecteaza-te!

Comentariul Tău

Nume de afişat (opţional)
Confidenţialitate: Adresa ta de email va fi folosită doar pentru a primi aceste notificări.
Verificare Anti-Spam:
Pentru a evita această verificare în viitor, te rugăm conectează-te sa înregistrează-te.