0 voturi
Fericirea vine din inerior
Fericirea vine din inerior
“Un învăţător spiritual a visat odată că este în paradis. A intrat într-o cameră şi a văzut mulţi bătrâni, bărbaţi şi femei, stând în jurul unei mese, vorbind şi citind. A fost foarte dezamăgit că raiul era doar ceea ce vedea.
Se gândea "nu ar trebui să fie mai mult decât atât?" Chiar atunci s-a auzit o voce coborând din ceruri şi spunând, "Greşeşti, prietene, dacă tu crezi că aceşti oameni sunt în paradis. De fapt, paradisul este în ei."

Printr-o atitudine pozitivă şi convingeri pozitive începem să plantăm seminţele adevăratului paradis în noi înşine. Când căutăm fericirea numai în afara noastră, nu o vom găsi niciodată.
De ce? Pentru că fericirea vine din interior.
Viaţa interioară este întotdeauna reflectată în viaţa exterioară.
Dacă nu am cultivat fericirea în interiorul nostru, nu se va reflecta niciodată pe termen lung în lumea din jurul nostru.
Dezvoltarea şi însuşirea unor atitudini şi convingeri pozitive este singurul mod în care putem obţine fericire interioară.”
16 vizionări 22 februarie, 2018

Bun venit pe vpi.ro (ViralPeInternet.ro), un site care ofera o serie de servicii gratuite, pentru toti internautii care vor sa se exprime liber si sa-si descopere creativitatea online. Cum pot face asta? Foarte simplu! Adauga articole despre ceea ce te pasioneaza, incarca imagini si clipuri video interesante sau creeaza meme-uri amuzante, apoi distribuie-le prietenilor din mediul online. Pentru a beneficia de toate serviciile oferite de vpi.ro nu trebuie decat sa iti faci un cont nou gratuit (nu dureaza mai mult de 1 minut). Contul facut te va ajuta sa votezi, sa comentezi, sa distribui cu lejeritate toate postarile dar si sa cresti in popularitate (vezi top utilizatori) acumuland puncte in functie de actiunile pe care efectuezi pe site.
Te-am convins? Daca vrei sa adaugi imagini, clipuri video sau articole atunci Inregistreaza-te gratuit!

Ai deja un cont? Conecteaza-te!

Comentariul Tău

Nume de afişat (opţional)
Confidenţialitate: Adresa ta de email va fi folosită doar pentru a primi aceste notificări.
Verificare Anti-Spam:
Pentru a evita această verificare în viitor, te rugăm conectează-te sa înregistrează-te.